top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNHC

http://landschapinnederland.nl/


Deze website gaat over het Nederlandse cultuurlandschap. Met cultuurlandschap wordt het landschap bedoeld dat door mensen in het verleden naar hun hand is gezet. Hierbij gaat het niet alleen om de landelijke gebieden maar ook om de ontwikkeling van stedenbouw. Op deze website is praktische informatie te vinden over beleid en regelgeving, het beheer van cultuurlandschap, bronnen en kaarten en een overzicht van interessante evenementen en bijeenkomsten. De website wordt onderhouden door de afdeling Landschap van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed in Amersfoort.

De site van het Netwerk Historisch Cultuurlandschap (www.historischegeografie.nl) zal regelmatig verwijzen naar de site van de RCE, zie bijvoorbeeld het tabje MEER...


114 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page