top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNHC

Naar Nationale Parken van Wereldklasse


Op 17 maart 2016 vindt het eerste festival plaats van het Programma

“Naar Nationale Parken van Wereldklasse”

Tijdens het festival doet het ministerie van Economische Zaken samen met provincies, terreinbeheerders, groene partners, en nieuwe partijen uit onder andere het bedrijfsleven, de aftrap voor het programma ‘Naar Nationale Parken van Wereldklasse’.

Onze gezamenlijke ambitie is om voor Nationale Parken van Wereldklasse een sterk merk te ontwikkelen. Tijdens het festival wordt u geïnspireerd om mee te denken over en samen te werken aan de vraag wat Nationale Parken van Wereldklasse zijn.

Dit vraagt om Nationale Parken die zich onderscheiden met een hoge kwaliteit en goede toegankelijkheid op gebied van natuur, cultuur en recreatie, waarbij good governance en duurzaamheid randvoorwaarden zijn. De juiste balans tussen het beschermen en beleven van deze unieke natuur is daarbij onontbeerlijk.

Hiervoor is innovatie van groot belang. We zoeken naar de verbinding tussen, onder andere, bedrijfsleven, wetenschap, overheid, groene partners, educatie, gezondheidszorg en de creatieve sector. In dit festival worden de krachten gebundeld!

U bent van harte uitgenodigd om op deze bijzondere dag aanwezig te zijn en een actieve bijdrage te leveren. Reserveert u 17 maart 2016 in uw agenda? Een uitnodiging met het programma en de mogelijkheid om in te schrijven is vanaf medio februari beschikbaar.

Wilt u een actieve bijdrage leveren? Dat zouden wij erg op prijs stellen! Er zijn diverse mogelijkheden, variërend van het geven van een workshop, het demonstreren van een innovatie, tot het optreden als spreker of het organiseren van een tentoonstelling. eem voor meer informatie contact op met PNP@minez.nl

Kees Lever, Programmadirecteur Nationale Parken


11 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page