top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNHC

Agrarisch natuur- en landschapsbeheer


Veldwerkplaatsen cultuurlandschap: agrarisch natuur- en landschapsbeheer.

In de komende maanden worden vanuit het Deskundigenteam Cultuurlandschap een achttal Veldwerkplaatsen rondom de vier leefgebieden binnen het agrarisch natuur- en landschapsbeheer georganiseerd. Deze Veldwerkplaatsen gaan onder ander over: akkervogels, beheer/biodiversiteit kruidenrijk en nat grasland, slotenbeheer en beheer landschapselementen. De eerste Cultuurlandschap veldwerkplaats is op 14 juni: Open grasland, beheer kruidenrijk en vernat grasland.

Houd www.veldwerkplaatsen.nl in de gaten of meld u aan voor de veldwerkplaatsen nieuwsbrief, dan blijft u op de hoogte van de nieuwste data. info@veldwerkplaatsen.nl


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page