top of page
Zoeken
  • vbne

Laat beken weer stromen


Nu aanmelden voor Symposium: Laat beken weer stromen door het landschap op 20 september.

Het OBN Deskundigenteam Beekdallandschap en de VBNE organiseren op 20 september 2016 een symposium over herstel en ontwikkeling van beken en beekdallandschappen. Centraal staan succes- en faalfactoren van integraal beekherstel in Nederland. Bij beekherstel komen veel opgaven bij elkaar, zoals veiligheid, waterberging, KRW en N2000. Hoe zorg je dan voor zinvolle combinaties van alle opgaven in relatie tot natuurwaarden, landschappelijke waarden, veiligheid, natuurlijkheid en recreatiefmedegebruik? Deelname is gratis. Aanmelding via: http//:www.natuurkennis.nl/aanmelden.

info@vbne.nl


13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page