top of page
Zoeken
  • Natuurlijke Zaken

Vacature projectleider Landschap & Cultuurhistorie


Landschap Noord Holland zoekt een projectleider Landschap & Cultuurhistorie (32 uur)

Functieomschrijving: Als Projectleider Landschap & Cultuurhistorie ben je expert op je eigen vakgebied. Je beschikt over kennis van en ervaring met landschapselementen en (boeren)erven en je weet landschap en cultuurhistorie te verbinden. Bij Natuurlijke Zaken werk je aan uitdagende multidisciplinaire projecten op het gebied van ontwikkelings-, inrichtings- en beheervraagstukken voor klanten. Je kunt goed analyseren en je bent in staat draagvlak te verwerven bij belangrijke stakeholders voor je project. Je bent een echte motivator. Onder jouw leiding zijn projecten voor klanten in de beste handen in termen van kwaliteit, planning en budget. Je acquireert je opdrachten uit de zakelijke markt en beheert op actieve wijze een netwerk van bestaande en potentiële klanten. Je onderzoekt de behoeften en signaleert kansen voor het aanbieden van dienstverlening bij klanten. Je vertaalt ontwikkelingen in de markt naar kansen en producten voor de eigen organisatie. Geïnteresseerd? Meer informatie of stuur direct uw sollicitatie uiterlijk 19 juni 2016 per mail naar LNHPersoneelszaken@landschapnoordholland.nl o.v.v. Projectleider Landschap & Cultuurhistorie.


163 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page