top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNHC

Het Betwiste Land


Wat hebben klimaatverandering, voedselonzekerheid, migratie en ontworteling met het landschap te maken en welke opgaven vloeien daaruit voort voor onderzoek, inrichting en gebruik van het landschap?

Deze vragen staan centraal tijdens het congres Het Betwiste Land dat op donderdag 6 oktober 2016 in de voormalige Gelderlandfabriek, Stationsweg 7 te Culemborg door de Werkgemeenschap Landschapsonderzoek (WLO) en de Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur (NVTL) wordt georganiseerd. Het congres heeft een interactief karakter en staat open voor ca 150 deelnemers die zich betrokken voelen bij onderzoek, ontwerp en planning van het landschap. Gerenommeerde sprekers onder wie Bram van Ojik, Rik Leemans, Adriaan Geuze en Willem Ferwerda zorgen voor gedegen input vanuit een diversiteit van invalshoeken. Het product van het congres is een actiegerichte, gezamenlijke uitvoeringsagenda.

De doelgroep voor dit congres bestaat uit onderzoekers, ontwerpers, beleidsmakers, professionals, adviseurs en studenten. Voor leden van de WLO en de NVTL en voor studenten wordt een gereduceerd tarief gehanteerd. Dit congres wordt tevens georganiseerd ter gelegenheid van het terugtreden van Professor Matthijs Schouten als voorzitter van de WLO.

Op de website van de WLO kunt u nadere informatie vinden en een anmeldingsformulier:


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page