top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNHC

Seminar 'Detection and modelling of ancient pathways'


27 juni 2016, 09:30 - 17:00 | Vrije Universiteit Amsterdam - de Boelelaan 1105, Amsterdam

Op 27 juni vindt aan de VU een seminar plaats over het detecteren en modelleren van (pre)historische routes en wegen met behulp van GIS en LiDAR. Experts uit Frankrijk, Slovenië en de VS presenteren hun onderzoek, en discussiëren over de relatie tussen detectie en modellering: hoe kunnen we gemodelleerde routes toetsen aan de hand van informatie uit LiDAR-beelden, en hoe kunnen we computermodellen gebruiken om de gedetecteerde structuren beter te interpreteren? Het seminar is vrij toegankelijk, aanmelding kan door een mailtje te sturen aan Philip Verhagen, j.w.h.p.verhagen@vu.nl. Het event wordt gesponsord door CLUE+, NWO en ARCHON. Zie voor meer informatie de website van de VU.


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page