top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNHC

Water in de openbare ruimte


Het duurzaam (her)inrichten van de openbare ruimte is, voor nu en in de toekomst, de belangrijkste taak van stadsbestuurders en anderen die zich professioneel bezighouden met de buitenruimte. Grotere hoeveelheden regenwater met wateroverlast als gevolg, droogte, hittestress in steden, overstromingen door rivierwater of zeespiegelstijging en veranderende dag- en nachttemperaturen zorgen ervoor dat steden hun openbare ruimte klimaatbestendig moeten inrichten. Het groen inrichten van openbare ruimte is een belangrijk wapen in de strijd tegen het veranderende klimaat. De beurs 'Water in de Openbare Ruimte', 8 november, staat geheel in het teken van groene, water- en klimaatbestendige oplossingen. Locatie: Expo Houten. Toegang gratis.


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page