top of page
Zoeken
  • Hilde Huizinga, Peredour

Cursus Oogst van de cultuurlandschappen


Met bijl, zaag en schaar sneuvelt onbedoeld dagelijks eeuwenoude, groene cultuurhistorie.

Dat is eigenlijk niet zo verwonderlijk, want de meeste mensen herkennen de oude landschapselementen niet. Maar het is wel eeuwig zonde. Inmiddels staat nog maar 3% overeind van wat er honderd jaar geleden nog wel stond.

Om onze landschappen met hun oude groene elementen te kunnen behouden, zullen in het voor- en najaar van 2017 driedaagse cursussen worden gegeven.

Twee dagen binnen, met veel beeld en toelichting op snoeiprincipes. Eén dag in het veld. De lessen worden door verschillende vakmensen gegeven. Het worden zware dagen, achterover leunen gaat niet. Aan uw opleidingsniveau worden geen eisen gesteld. Ieder die regelmatig in het veld vertoeft, kan hieraan deelnemen. Bekijk de cursussen…


22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page