top of page
Zoeken
  • Vereniging Deltametropool

Landschap als vestigingsvoorwaarde.


Hoe kan Nederland zijn landschappen beter inzetten voor versterking van het economisch vestigingsklimaat? Hoe kan dit verband worden aangetoond? En hoe staan we ervoor ten opzichte van metropolen in het buitenland?Werkconferentie op donderdag 13 april in Amersfoort, met als thema Landschap als Vestigingsvoorwaarde.

Landschap en cultuurhistorie zijn het nieuwe wapentuig in de strijd om talent. Voor velen klinkt dit al bekend, maar de onderbouwing is nog dun, terwijl het onderwerp ook in de (beleids)praktijk nog vorm moet krijgen. ase 2 van het onderzoek en de pilotprojecten die zich bij ons hebben aangesloten zetten nu de volgende stap.

Doel van de conferentie is het ontmoeten van professionals die aan verwante opgaven werken, kennis delen, het vormen van een community of practice en een gezamenlijk debat over de toekomst van dit onderwerp in Nederland.

Het betreft een conferentie waarvoor u uitgenodigd wordt. U kunt zich hiervoor dus niet opgeven.

Meer informatie: Ga naar de website van Vereniging Deltametropool.


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page