top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNHC

Middeleeuwen Symposium 2017


Op 23 juni vindt in de Zutphense Walburgiskerk het Middeleeuwen Symposium 2017 plaats. Dit jaar is het thema: Handel en Hanze in Noordwest-Europa. De Hanze spreekt tot de verbeelding door haar combinatie van solidariteit, daadkracht en ondernemerschap, zeker nu in Europa wordt gezocht naar pragmatische vormen van samenwerking. Maar hoe werkte de Hanze precies? En wanneer werkte het niet? Het Middeleeuwen Symposium 2017 biedt nieuwe inzichten in deze belangengemeenschap van steden en kooplieden. Zes sprekers namens diverse universiteiten delen graag hun inzichten met professionals, studenten en geschiedenis-liefhebbers. Er is voldoende tijd ingeruimd voor vragen, discussie en kennismaking en voor bezichtiging van de kerk. Kortom: een unieke kans om kennis te maken met een nieuwe generatie historici en om veel te leren over de Middeleeuwen. U vindt het complete programma op: www.middeleeuwen-symposium.nl


21 weergaven0 opmerkingen
bottom of page