top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNHC

One site, One plan


Op 7 en 8 juni organiseren Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en Natural England in samenwerking met Eurosite een internationale conferentie onder de titel: One Site, One Plan. Integrated Conservation Management.

Het thema van de conferentie is adaptive management en de integratie van verschillende doelen, zoals natuur, cultuur historie, Natura 2000 en je eigen doelen. Ook zal het gebruik van de beheerpakket CMSi aan bod komen. Een software pakket dat door meer dan 60 organisaties gebruikt wordt. De tweede dag zal in het teken staan van veld bezoek om te zien hoe het in de praktijk werkt.

Voor meer informatie en uw aanmelding zie de website van Eurosite: http://eurosite.org/events/eurosite-workshop-one-site-one-plan-integrated-conservation-management/


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page