Zoeken
  • NHC

One site, One plan


Op 7 en 8 juni organiseren Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en Natural England in samenwerking met Eurosite een internationale conferentie onder de titel: One Site, One Plan. Integrated Conservation Management.

Het thema van de conferentie is adaptive management en de integratie van verschillende doelen, zoals natuur, cultuur historie, Natura 2000 en je eigen doelen. Ook zal het gebruik van de beheerpakket CMSi aan bod komen. Een software pakket dat door meer dan 60 organisaties gebruikt wordt. De tweede dag zal in het teken staan van veld bezoek om te zien hoe het in de praktijk werkt.

Voor meer informatie en uw aanmelding zie de website van Eurosite: http://eurosite.org/events/eurosite-workshop-one-site-one-plan-integrated-conservation-management/


7 keer bekeken

Het Netwerk Historisch Cultuurlandschap is een netwerk van personen die zich beroepshalve of vanuit hun persoonlijke belangstelling interesseren voor het Nederlandse Historische Cultuurlandschap.

Contact

 

Arne Haytsma
Telefoon: ​06 51 26 13 04

E-mail: a.haytsma@gmail.com

​​​

© 2015 NHC