Zoeken
  • NHC

Changing ways


Op vrijdag 13 oktober 2017 zal Rowin van Lanen zijn proefschrift “Changing ways, patterns of connectivity, habitation and persistance in Northwest European lowlands during the first millennium AD” verdedigen in het Academiegebouw van de Universiteit Utrecht.

​U bent van harte uitgenodigd om de verdediging en daarna de receptie bij te wonen. De verdediging zal plaatsvinden om stipt 14:30 uur. Voorafgaand aan zijn verdediging, aanvang 13:30 uur, zal Van Lanen een zogenaamd ‘lekenpraatje’ houden, waarin hij in begrijpelijk Nederlands zijn onderzoek zal uitleggen. Locatie: Academiegebouw, Domplein 29 Utrecht, let op de digitale borden bij binnenkomst.

Eventuele geïnteresseerden in een hardcopy exemplaar kunnen deze na 13 oktober bestellen tegen de kosten van € 22,= (inclusief verzending) door een email te sturen naar: r.van.lanen@cultureelerfgoed.nl

(verdere betalingsdetails worden dan gegeven). Een digitale versie is te vinden via de bibliotheek van het Universiteit Utrecht of de website Academia.edu https://cultureelerfgoed.academia.edu/RowinvanLanen.


129 keer bekeken

Het Netwerk Historisch Cultuurlandschap is een netwerk van personen die zich beroepshalve of vanuit hun persoonlijke belangstelling interesseren voor het Nederlandse Historische Cultuurlandschap.

Contact

 

Arne Haytsma
Telefoon: ​06 51 26 13 04

E-mail: a.haytsma@gmail.com

​​​

© 2015 NHC