top of page
Zoeken
  • Natuurmonumenten

Erfgoed in het Hart


Nieuwe erfgoedvisie: Erfgoed in het Hart

Natuurmonumenten presenteert haar ambities voor cultureel erfgoed in natuur en landschap in een nieuwe erfgoedvisie: Erfgoed in het Hart

Als grootste particuliere beschermer van natuur en cultureel erfgoed in Nederland wil Natuurmonumenten inspireren en uitdagen om gezamenlijk verantwoor­delijkheid te nemen voor de erfgoedschatten die ons land rijk is. Voor nu en later. Zelf en met anderen. Wij blijven er onvermoeibaar aan werken. Onze passie voor het bewaren, beleven en benutten van erfgoed in de natuur dragen we actief uit. En we roepen anderen op actief en creatief met ons mee te denken en mee te werken.

Samen denken, samen doen.

Deze erfgoedvisie is tot stand gekomen dankzij gesprekken met collega’s, vrijwilligers, vertegenwoordigers uit onze verenigingsraad en veel culturele en maatschappelijke collega-organisaties in het land.

Bekijk hier de nieuwe erfgoedvisie: Erfgoed in het Hart (pdf)

120 weergaven0 opmerkingen
bottom of page