top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNHC

Platform Groen Erfgoed


Op woensdag 4 oktober 2017 vindt bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed het Platform Groen Erfgoed plaats.

Deze bijeenkomst is van 13.30 tot 17.00 uur in Amersfoort. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. Onderwerp: Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken in het onderhoud van groen erfgoed. Dat blijkt ook uit het onlangs verschenen manifest 'De kracht van de groene vrijwilliger 2017-2020'. Eigenaar, tuinbaas en hovenier staan voor vragen als: Hoe krijg je kwaliteit op de juiste plek? Wat zijn de risico’s in een historisch park? Wat voor begeleiding en organisatie is nodig? Hoe organiseer je kennisoverdracht? En concurreren vrijwilligers met de professionele arbeidsmarkt? Op 4 oktober zoeken we antwoorden op deze en andere vragen. Opgeven kan via https://cultureelerfgoed.nl/node/2848 Met vriendelijke groet, De programmacommissie

109 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page