top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNHC

Website over Pingo's


Op de netwerkbijeenkomst van vrijdag 7 juli 2017 kwamen de Pingo's en pingo-onderzoek al uitgebreid aan de orde.

Voor diegenen die daar niet bij konden zijn (en natuurlijk ook voor diegenen die er wel bij waren) is er nu de website www.pingoruines.nl online.

De site biedt informatie over het Pingo Programma, pingo’s en pingoruïnes, locaties, verhalen en er is een interactieve kaart beschikbaar. Zo kunt u zelf naar locaties van uw eigen interesse inzoomen en achtergronden wisselen. Ook zit er een nieuwsrubriek in, van afgelopen activiteiten en is er een agenda, voor komende activiteiten. Bij het kopje Locaties heeft elke locatie een basispagina, maar via de subkop Verdieping krijgt u ook beeldmateriaal en verdiepende informatie te zien.

Soms zijn er ook filmpjes aanwezig, zij zitten m.n. onder het kopje Nieuws bij het item Summerschool. Hier kunt u zien hoe we tijdens de Summerschool onderzoek deden en een kern staken voor verder wetenschappelijk onderzoek. Mocht u nog meer informatie willen, dan kunt u naar het mapje Achtergrond gaan en daar een aantal inhoudelijke artikelen downloaden.

103 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page