top of page
Zoeken
  • Platform Utrechtse Buitenplaatsen

Bomen over lanen, symposium PUB


Op donderdag 30 november 2017 vindt het symposium van het Platform Utrechtse Buitenplaatsen (PUB) plaats. Mede door de samenwerking met één van de deelnemende partijen in het PUB, het jubilerende Utrechts Landschap, die dit jaar haar 90-jarig bestaan viert, wordt het een symposium met een groen tintje. De middag zal plaatsvinden op een passende groene locatie, het mooie landgoed De Paltz, eigendom van Utrechts Landschap en waar het Herman van Veen Arts Centrum is gevestigd.

Onder de titel 'Bomen over Lanen' wordt aandacht besteed aan het groene aspect van de buitenplaats: de bomen en de lanenstelsels, en het behoud, onderhoud en herstel hiervan, de druk die ontstaat door het toenemende recreatieve gebruik van landgoederen, de brede ervaring van Utrechts Landschap hiermee en nog veel meer. Dit door middel van inspirerende verhalen van onder andere Patricia Debie, Marina Lameris en J'ørn Copijn. Het geheel wordt doorspekt met intermezzo's waarbij op interactieve wijze de zaal betrokken zal worden. De bijeenkomst is inmiddels volgeboekt. Voor informatie of vragen kunt u contact opnemen met Wietske Dubelaar, tel. 030-6569000 of Marianne Visser tel. 030-2205534

213 weergaven0 opmerkingen
bottom of page