Zoeken
  • NHC

Directie RCE compleet


Arjan de Zeeuw directeur Kennis & Advies RCE


De benoeming van de nieuwe directeur Kennis & Advies bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed is rond! De Algemene Bestuursdienst maakt bekend dat Arjan de Zeeuw met ingang van 16 april aanstaande wordt benoemd tot directeur Kennis & Advies bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.

Arjan de Zeeuw werkt sinds 2013 als directeur Leefomgeving bij Rijkswaterstaat en is daar nu eindverantwoordelijk voor kennisontwikkeling, beleidsondersteuning en uitvoeringstaken op het gebied van de fysieke leefomgeving en duurzaamheid. aarvoor werkte hij onder meer voor Agentschap NL, SenterNovem, Novem BV en adviesbureau K+V. Arjan de Zeeuw (1967) studeerde Sociale Geografie in Nijmegen.


#RCE

118 keer bekeken

Het Netwerk Historisch Cultuurlandschap is een netwerk van personen die zich beroepshalve of vanuit hun persoonlijke belangstelling interesseren voor het Nederlandse Historische Cultuurlandschap.

Contact

 

Arne Haytsma
Telefoon: ​06 51 26 13 04

E-mail: a.haytsma@gmail.com

​​​

© 2015 NHC