top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNHC

Directie RCE compleet


Arjan de Zeeuw directeur Kennis & Advies RCE


De benoeming van de nieuwe directeur Kennis & Advies bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed is rond! De Algemene Bestuursdienst maakt bekend dat Arjan de Zeeuw met ingang van 16 april aanstaande wordt benoemd tot directeur Kennis & Advies bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.

Arjan de Zeeuw werkt sinds 2013 als directeur Leefomgeving bij Rijkswaterstaat en is daar nu eindverantwoordelijk voor kennisontwikkeling, beleidsondersteuning en uitvoeringstaken op het gebied van de fysieke leefomgeving en duurzaamheid. aarvoor werkte hij onder meer voor Agentschap NL, SenterNovem, Novem BV en adviesbureau K+V. Arjan de Zeeuw (1967) studeerde Sociale Geografie in Nijmegen.


125 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page