top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNHC

KNAG en de Limes


Op 16 mei is de jaarlijkse ALV van het KNAG.

Aansluitend geeft fysisch geograaf Marieke van Dinter een lezing over landschap en locatiekeuze aan West-Nederlandse Limes. Ze gaat in op de nieuwe landschapskaart die zij heeft gemaakt voor de West-Nederlandse Limes. De verdedigingslinie in dit gebied is aangelegd in een dynamisch rivierenlandschap. Het landschap beperkte de gebruiksmogelijkheden voor de mens. Door het in kaart brengen van de landschappelijke eenheden is de locatiekeuze van de Romeinse forten en andere militaire installaties afgeleid. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

De lezing begint om 20.15 uur, aansluitend op de Algemene Ledenvergadering (ALV) van het KNAG.

Aanmelden kan via de site https://geografie.nl/agenda/alv2018


123 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page