top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNHC

Algemene Verordening Gegevensbescherming, AVG.


Beste relatie en lid van het Netwerk Historisch Cultuurlandschap

Wij hechten veel waarde aan een goede communicatie met onze leden en beschikken daarvoor over uw contactgegevens.

Het Netwerk Historisch Cultuurlandschap gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw gegevens worden gebruikt in een web-omgeving om u te informeren over onderwerpen op het brede terrein van de cultuurhistorie.

Daartoe leggen wij uw voornaam, uw achternaam, de organisatie waaraan u bent verbonden, uw telefoonnummer en uw emailadres vast in een bestand dat we uitsluitend gebruiken om u, per mail, berichten te sturen. Het Netwerk Historisch Cultuurlandschap verzamelt of gebruikt geen informatie voor andere doeleinden dan deze berichten.

U heeft zich voor deze diensten bij ons opgegeven. Uw gegevens worden alleen gebruikt met uw toestemming. U kunt uw toestemming ieder moment intrekken, u doet dat via de link onder iedere mail die u van ons ontvangt. Ook kunt u ons verzoeken u uit het bestand te verwijderen. Wij doen dat onmiddellijk. Wij zullen uw gegevens en/of informatie niet ter beschikking stellen en/of delen met derden, tenzij wij daar wettelijk toe worden verplicht.

Dit bericht is onderdeel van de voorgeschreven acties om te kunnen voldoen aan de geldende privacywetgeving zoals verwoord in de Algemene Verordening Gegevensbescherming, AVG.

Wij zijn ons bewust van het vertrouwen dat u in ons stelt en zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen.

Wilt u meer weten, dan kunt u meer lezen in onze Privacy Policy of u kunt uw vragen mailen naar a.haytsma@gmail.com

137 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page