top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNHC

Waterpark Het Lankheet


Najaarsexcursie van de commissie Bosgeschiedenis vrijdagmiddag 12 oktober 2018 op landgoed Het Lankheet te Haaksbergen (Ov.) thema “wallen en water” - over de rol van houtwallen en andere houtopstanden in het historisch waterbeheer.

Programma 12:45 ontvangst met koffie of thee met een plak Twentse krentenwegge;

13:10 opening en introductie door de voorzitter van de commissie Bosgeschiedenis, Jochem Zuiderveen Borgesius; 13:15 inleiding over vloeiweidestelsels en de rol van houtwallen en -opstanden daarin, door dhr. Eric Brinckmann; 14:00 inleiding op en gereed maken voor de excursie; 14:15 aanvang wandelexcursie; 16:30 einde excursie, conclusies en napraten onder het genot van een drankje. Opgeven voor deze middag kan via bosgeschiedenis@knbv.nl .


139 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page