top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNHC

Landschap als academisch erfgoed


Symposium & Dijksterhuislezing 2018

Op 12 oktober 2018 organiseert de Stichting Academisch Erfgoed (SAE) haar jaarlijkse symposium en Dijksterhuislezing, in samenwerking met Wageningen University. Het thema van de middag is: Het Landschap als academisch erfgoed.

In verschillende presentaties verkennen we de relatie tussen het Nederlands landschap en het academisch erfgoed. Van wetenschappelijk onderzoek in en naar het Nederlandse landschap, tot de sporen van wetenschapsbeoefening in de openbare ruimte.

De dag wordt geopend met de Dijksterhuislezing door prof. Adriaan Geuze, landschapsarchitect en buitengewoon hoogleraar Wageningen University. De titel van de lezing is: De sublieme ingenieurstraditie: 1850-1970.

Datum: vrijdag 12 oktober 2018 Plaats: Schip van Blaauw, voormalig Laboratorium voor Plantenfysiologie Generaal Foulkesweg 70, Wageningen. Aanvang: 13:30 uur, inloop vanaf 13:00 uur, toegang is gratis.

Aanmelden: aanmelden is verplicht, graag voor 5 oktober 2018, via www.academischerfgoed.nl/aanmelden-symposium Bereikbaarheid en toegang: Kijk voor een routebeschrijving op www.academischerfgoed.nl. De locatie is helaas slecht toegankelijk voor minder-validen.


168 weergaven0 opmerkingen
bottom of page