top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNHC

Veenomeen


UITNODIGING 22 NOV. 2018 - TAETS AMSTERDAM ZAANSTAD

Nationaal Congres over bodemdaling in stad en land

De naam ‘Heel Holland Zakt’ is aangepast, zodat de scope voorbij de westelijke provincies van ons land reikt. Op het Veenomeen gaat de aandacht uit naar de resultaten die er het afgelopen jaar zijn geboekt rondom het beheersbaar omgaan met bodemdaling door slappe klei- en veenbodems in stedelijk en landelijk gebied.

AANMELDEN EN MEER INFORMATIE U kunt zich aanmelden voor dit congres via deze link of via info@slappebodem.nl Voor meer informatie over het congres verwijzen wij u door naar deze pagina op de website. Voor vragen over het Platform Slappe Bodem kunt u zich richten tot Jeroen Mekenkamp.

HANDIG OM TE WETEN Wanneer Do. 22 november 2018 Tijd 10.30 - 17.00 uur, lunch inclusief.

Waar Taets Art and Event Park Hemkade 14-16 (Hembrugterrein) 1506 PR Amsterdam – Znstd Mail info@slappebodem.nl Website www.slappebodem.nl Telefoon 06 - 192 954 15


197 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page