top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNHC

Nederland veranderd/t.


Nederland veranderd/t. Conferentie over erfgoed in de leefomgeving Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed Wanneer: 3 december 2018, hele dag.

Locatie: Van Nelle Fabriek Rotterdam.

Nederland verandert. We staan voor transities als die van energie en het landelijk gebied, en voor opgaven als wateroverlast en droogte, en verandering van de manier van wonen. De gesprekken die we vandaag voeren en de keuzes die we nu maken, bepalen hoe Nederland er morgen uitziet.

Tijdens deze conferentie op 3 december 2018 kunt u met vakgenoten en professionals uit andere branches in gesprek én aan de slag met de opgaven van vandaag, voor het Nederland van morgen. De dag is gevuld met hooggeplaatste gasten, inspirerende sessies en volop gelegenheid om te dóen, uw netwerk uit te breiden en integrale ideeën uit te werken. Reden genoeg om 3 december alvast te reserveren in uw agenda. Meer nieuws over het programma en aanmelden volgt.

Laat uw e-mailadres bij ons achter, u ontvangt dan de definitieve uitnodiging! Mail uw gegevens naar m.boonzaayer@cultureelerfgoed.nl.


162 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page