top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNHC

Atlas Historische Infrastructuur


De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed werkt regelmatig mee aan erfgoedatlassen, variërend van de Bosatlas voor het Cultureel Erfgoed tot een atlas voor historische fabrieksschoorstenen. Maar een atlas van mobiel erfgoed (in een ruimtelijke context) is er nog niet.

De Stichting Mobiele Collectie Nederland vroeg de RCE daarom eerder dit jaar om een erfgoedatlas te ontwikkelen. Graag laten we u in deze bijeenkomst de contouren van de nieuwe atlas zien en gaan we met u in gesprek over het vervolg.

Nederland wordt al meer dan een eeuw doorkruist door wegen, kanalen, spoorlijnen en vliegroutes. Weinig landen kennen zo’n grote dichtheid van infrastructuur en zo’n rijke historie als het gaat om mobiliteit als Nederland. De brede collectie Nederland van mobiel erfgoed is daar de levende getuige van.

Wanneer 12 december 2018 - 13:00 tot 18:00

Locatie:

Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Smallepad 5, 3811 MG Amersfoort

Programma

Het programma vindt u op de site van de RCE

Voor wie

Natuurlijk voor alle mensen die werken met mobiel erfgoed. Ook geïnteresseerden en betrokkenen zijn zeer welkom. Deelname is kosteloos, maar meldt u zich wel even aan met dit formulier.


309 weergaven0 opmerkingen
bottom of page