top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNHC

Werkplaats Waterlinies


Lancering Werkplaats Waterlinies

De provincie Utrecht heeft het community platform ‘Werkplaats Waterlinies’ gelanceerd. Dit initiatief van het Pact van Ruigenhoek is toegankelijk voor iedereen die bezig is met de Nieuwe Hollandse Waterlinie, Stelling van Amsterdam en andere waterlinies. Het is een plek waar je inspiratie, kennis en ideeën kunt uitwisselen, maar ook projecten presenteren, samenwerken en experimenteren. Kortom, een plek waar nieuwe verbindingen ontstaan en gezamenlijk gewerkt wordt aan de toekomst van de waterlinies in Nederland.

Wil je ook meedoen? Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief of registreer je meteen! Een plek waar je inspiratie, kennis en ideeën kunt vinden en delen, maar ook projecten presenteren, samenwerken en experimenteren. Kortom, een plek waar nieuwe verbindingen ontstaan en samen gewerkt wordt aan de toekomst van de waterlinies in Nederland. Meer informatie hier.

99 weergaven0 opmerkingen
bottom of page