top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNHC

DUURZAAM ERFGOED CONGRES 2019


6 juni 2019 Centrale Markthal, Amsterdam DUURZAAM ERFGOED CONGRES 2019 "Van Gouden Eeuw naar Groene Eeuw"

Energietransities hebben het Noord-Hollandse landschap door de eeuwen heen beïnvloed, met prachtig erfgoed tot gevolg. Nu de klimaatdoelen zijn gesteld en duurzaamheid volop in de belangstelling staat, is het tijd voor de volgende stap. Tijdens het Duurzaam Erfgoed Congres op 6 juni 2019 in de Centrale Markthal in Amsterdam bespreken we de kansen en ambities voor erfgoed in de energietransitie. Doe mee en draag bij aan een goede voedingsbodem voor Hollandse Meesters van de Groene Eeuw!

Donderdag 6 juni 2019, 12:30 uur - 17:15 uur + borrel in Centrale Markthal, Amsterdam

Graag tot ziens op 6 juni!

Provincie Noord-Holland

Steunpunt Monumenten en Archeologie Noord-Holland

BOEi De Groene Grachten

Programma De Groene Eeuw betekent groots denken, maar klein (en groot) doen.

In de voormalige Centrale Markthal – ooit bedoeld voor de handel in groente en fruit, tegenwoordig in eigendom van BOEi -, organiseren wij dit congres over toekomstgericht verduurzamen, met onder andere: - College Andy van den Dobbelsteen, hoogleraar Climate Design & Sustainability TU Delft; - 12 breakout sessies over archeologie, landschap, monumenten, innovatieve oplossingen en voorbeeldprojecten; - De Stadsastronauten: ‘Doe-het-zelf ruimtevaarders' op zoek naar het allergrootste in het allerkleinste. Ideaal en werkelijkheid samengebracht in een voorzichtig pleidooi voor meer geloof in de toekomst. Voor onszelf maar vooral voor wie er nog komen.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de organisatie van het Duurzaam Erfgoed Congres via 072-5204459 of mail.

Aanmelden voor deelname kan via deze link.

207 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page